19:00

Svartbjörnsbyns IF

Referat: Unbyns IF - Svartbjörnsbyns IF

Vårens sista match, hemma mot Björns. Derby och viktiga poäng på spel.
Vi startar med Marcus i mål. Backlinje frv Danne, Aidan, Niclas, Blurk. Mittfält frv Linus, Simon, Nordan och Walle. Framåt Adde och Martin. Avbytare: John, André, Anttila, Jens, Patrik.

Vi börjar väldigt passivt, med långt avstånd till motståndarna där vi aldrig kommer in i närkamp. Tyvärr varar det hela halvleken ut. Björns tar ledningen 10 minuter in i halvleken efter en hörna där det först ser ut som vi vunnit men sen kan dom få in den. Marcus får göra en fin TV räddning och dom har lite halvchanser. Sen kommer tvån ganska fort på en frispark från 45 meter som går över Marcus (vilket naturligtvis inte skall hända). Sen spelar vi upp oss lite och Martin har en jätterökare som målisen tippar i stolpen och ut - synd.
Vi spelar fortfarande inte bra, men bättre och har andra halvan av första hyfsat jämn. Tyvärr gör dom 3-0 1 minut innan halvtidsteet när vi stöter framåt på en av våra hörnor varvid dom kan kontra in bollen.

I halvlek pratar vi om att det inte får se ut som det gjorde i första, och vi kan gå ut och göra en bättre match i andra. Där är det jämnt och vi har väl så mycket chanser. Med 20 kvar chansar vi lite och lyfter fler forwards, varvid dom med 10 kvar kan kontra in fyran när vi är kort om folk hemåt.
Tycker Nordan gör det bra i första. Han är en av få som är aggresiv och vinner lite boll. Jensa kommer in och visar också attityd som vanligt. Alla gör naturligtvis så gott dom kan, men när vi inte jobbar tillsammans och hela tiden så blir det så här.